Wat doen we?

Alle woningcorporaties hebben samen ruim 2,4 miljoen woningen in beheer, ongeveer een derde van alle woningen in Nederland. Toch zijn nog steeds veel mensen op zoek naar een betaalbaar huis. Daarom investeren woningcorporaties niet alleen in onderhoud van woningen, maar ook in nieuwbouw en in de verbouwing van kantoren en fabrieken tot huizen.

Een dag uit het leven van...Kitty Awondatu

Wat doen woningcorporaties precies en hoe zetten zij zich in voor goede woningen en een veilige wijk om in te wonen? Wijkbeheerder Kitty vertelt over haar werk in hartje Amsterdam.

lees meer >

Een dag uit het leven van…Ineke Hertgers

Wat doen woningcorporaties precies voor goede woningen en een prettige wijk? Bewonersconsulent Ineke vertelt over de inzet op duurzaamheid in haar Haagse wijken.

lees meer >

Een dag uit het leven van…Raimondo Buijsen

Wat doen woningcorporaties precies en hoe zetten zij zich in voor een leefbare wijk? Wijkbeheerder Raimondo vertelt over zijn persoonlijke aanpak voor verbinding.

lees meer >

Een dag uit het leven van…Jelmer Kwak

Wat doen woningcorporaties precies en hoe zetten zij zich in voor goede woningen en een leefbare wijk om in te wonen? In deze rubriek kijken we mee met een van de vele mensen ac …

lees meer >